• Aktiviteler
  • Fiyat Aralıkları
  • Bölgeler
  • Sezonlar

Vize İşlemleri

Uyku Tulumu Turizm Organizasyon olarak sizlerin tüm seyahat organizasyonlarınızda tam anlamıyla çözüm sunabilmek adına deneyimli kadromuz sizler adına vize başvuruları ve başvuruların takibini belli bir servis ücreti karşılığında gerçekleştirmektedir. Daha detaylı bilgi almak için bizlere her zaman email yada telefon ile ulaşmak konusunda özgürsünüz... Sizlere yardımcı olmak bizleri de mutlu edecektir. Neden mi? Seyahat eden, yeni kültürlere yelken açan her kimse dünyaya pozitif katkıda bulunacağına bir aile olarak inanmaktayız.

Belli başlı destinasyonların vize bilgileri için aşağıdaki bilgilendirmelerden faydalanabilirsiniz.

 

Bonaire Hollanda Antilleri'ne Seyahat:

Hollanda Antilleri'ne seyahat etmek için Diplomatik, Hizmet, Hususi ve Umuma Mahsus Pasaport hamilleri vizeye tabidir. Hollanda Antilleri'ne bağlı Bonaire, Curaçao ve St. Maarten Adaları'na seyahat edecek vatandaşlarımızın vize başvurularını, resmi ikametleri başka bir ülkede bulunmadığı takdirde, Türkiye'deki Hollanda Büyükelçiliği veya Başkonsoloslukları'na yapmaları gerekir.

Hollanda Vizesi için sizlere gerekli olacak belgeler aşağıda belirtilmiştir.

  • 1 Adet Tam Doldurulmuş ve Vize Başvuru Sahibi Tarafından İmzalanmış Hollanda Vize Başvuru Formu
  • Orjinal 2 Adet Yeni Çekilmiş Arka Fonu Beyaz Vesikalık Fotoğraf
  • Vize Bitiş Tarihinden Sonra En Az 6 Ay Geçerliliği Olan Pasaport
  • Varsa Schengen Vizesi ve Pasaport 1,2,3,4 ve Son Sayfalarının Fotokopileri
  • Antetli Kağıda Hollanda Büyükelçiliği-Konsolosluğu Dikkatine Yazılmış Dilekçe (orjinal)
  • Şirketin İmza Sirküleri (fotokopi)
  • Şirketin Son Tarihli Vergi Levhası (fotokopi)
  • Şirketin Son Üç Aylık Faaliyet Belgesi (fotokopi)
  • Şirketin Sicil Gazetesi (fotokopi)
  • SSK İşe Giriş Bildirgesi (fotokopi)
  • Maaş Bordrosu (fotokopi olabilir)
  • Hesap Cüzdanı (fotokopi)
  • Kredi Kart Fotokopileri
  • İsim Detaylarınında Belirtildiği Davetiye ya da Otel Rezervasyonları
  • Uçak Rezervasyonları
  • 30,000 € (euro) Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
 

Nepal'e Seyahat:

Nepal'e vize almak isteyen T.C. vatandaşları Vali Konağı Caddesi YKB işhanı No: 173/4 Nişantaşı İstanbul adresindeki Nepal konsolosluğuna başvurabilirler ya da Katmandu havalimanından da vizelerini temin edebilirler.

 

Kızıl Deniz'e Seyahat:

Mısır'a giriş yapabilmek için pasaportunuzun en az altı ay geçerli olması gerekmektedir. Vizenizi Mısır'daki havalimanından 15 USD karşılığında temin edebilirsiniz.

Mısır Vizesi için sizlere gerekli olacak belgeler aşağıda belirtilmiştir.

  • 1 Adet Vize Başvuru Sahibi Tarafından İmzalanmış Mısır Vizesi Başvuru Formu
  • Orjinal 2 Adet Yeni Çekilmiş Arka Fonu Beyaz Vesikalık Fotoğraf
  • Vize Bitiş Tarihinden Sonra En Az 6 Ay Geçerliliği Olan Pasaport
  • Şirkette İmza Yetkilisi Kişilerden İmza Sirküleri
  • İngilizce Olarak Yazılmış Mısır Konsolsoluğu Dikkatine Dilekçe Şirket Çalışanları İçin Antetli Kağıda Yazılmalı
  • İsim Detaylarınında Belirtildiği Onaylı Davetiye
  • Nüfus Cüzdanı Kimlik Fotokopisi
  • Otel Rezervasyonu
  • Uçak Bileti Rezervasyonu
  • Banka Hesap Bilgileri
 

Amerika Birleşik Devletleri'ne Seyahat:

Amerika Birleşik Devletlerine seyahat etmeden önce ilişikteki linke lütfen tıklayınız.

http://www.vizesi.net/amerikavizesiislemleri.html

Amerika Birleşik Devletleri Vizesi için sizlere gerekli olacak belgeler aşağıda belirtilmiştir.

  • 1 Adet Tam Doldurulmuş ve Vize Başvuru Sahibi Tarafından İmzalanmış DS156 Vize Başvuru Formu
  • 15 ila 45 Yaş Arasındaki Erkekler Ek Olarak DS157 Formunuda Doldurmalıdır
  • Orjinal 2 Adet Yeni Çekilmiş Arka Fonu Beyaz 5x5 cm Fotoğraf
  • Vize Bitiş Tarihinden Sonra En Az 6 Ay Geçerliliği Olan Pasaport
  • Antetli Kağıda Amerika (A.B.D) Büyükelçiliği-Konsolosluğu Dikkatine Yazılmış Dilekçe (orjinal)
  • Şirketin İmza Sirküleri (fotokopi)
  • Şirketin Son Tarihli Vergi Levhası (fotokopi)
  • Şirketin Son Üç Aylık Faaliyet Belgesi (fotokopi)
  • Şirketin Sicil Gazetesi (fotokopi)
  • SSK İşe Giriş Bildirgesi (fotokopi)
  • Maaş Bordrosu (fotokopi olabilir)
  • Hesap Cüzdanı (fotokopi)
  • Kredi Kart Fotokopileri
  • İsim Detaylarınında Belirtildiği Davetiye ya da Otel Rezervasyonları
  • Uçak Rezervasyonları

 

Tanzanya'ya Seyahat:

Tanzanya Vizesi için sizlere gerekli olacak belgeler aşağıda belirtilmiştir.

  • Vize Başvuru Formu.
  • 2 Adet Yeni Vesikalık Fotoğraf
  • En Az 1 Sene Geçerli Pasaport
  • Otel Rezervasyon Formu
  • Konsolosluk Adına Yazılmış DilekçeBanka Hesap Belgesi ya da Üzerinize Kayıtlı Ev Tapusu veya Araba Ruhsatı, vb. Kopyası

Tüm vize işlemlerini Uyku Tulumu yapıyor

Not: Otel rezervasyon formunu bizler sağlıyoruz. :)

 

Güney Afrika'ya Seyahat:

Güney Afrika Vize Başvurusunda Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar;

1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vizesiz olarak Güney Afrika Cumhuriyeti\'ni ziyaret edebilirler. (Maksimum 30 gün kalınabilir)

Ülke gümrüğüne girişte;Dönüş biletinizi, ülkede ikamet edeceğiniz adres bilgilerini ve yapacağınız harcamalar için yeterli mali kaynak gösterebilmeniz gereklidir.

2- Lütfen pasaport süresinin en az 6 ay olmasına dikkat ediniz.